Apple vrea să își extindă gama de iPhone-uri cu șase modele noi

Appe ar putea lansa anul acesta numai putin de sase modele noi conform unui nou raport aparut deoarece constructorul lucreaza la doua aparate LCD diferite pentru generatia 2020. Gigantul cu mar prevede o gama de cinci modele pentru anul 2020: un model cu ecran LCD lansat drept iPhone SE 2 si patru versiuni OLED care urmeaza sa fie lansate in toamna, conform calendarului obisnuit de lansari Apple. Insa, conform unui raport nou, gama de iPhone SE 2 ar putea include doua modele distincte ceea ce inseamna un numar total de sase modele noi pentru iPhone in 2020.

Cu alte cuvinte, iPhone SE de generatie noua ar putea fi livrat in doua versiuni, chiar daca detaliile cu privire la diferentele dintre cele doua telefoane nu sunt disponibile pentru moment. Digitimes a scris ca Chipbond Technology, care a fabricat unele procesoare la comanda pentru panourile ACL a primit recent o comanda pentru doua aparate ACL iar acest lucru este considerat o dovada vie a faptului ca Apple intentioneaza sa lanseze un duo de iPhone SE 2 in 2020.

In 2019, persoanele care cunoasteau planurile Apple au indicat faptul ca noul iPhone SE ar putea fi lansat drept iPhone 9.

6 modele in 2020, o premiera pentru Apple
Daca acest raport despre care se tot vorbeste este exact atunci am putea obtine doua modele diferite de iPhone 9 si patru versiuni de iPhone 12. iPhone SE de a doua generatie, nu conteaza ce nume va alege Apple pentru noile sale modele de telefoane in 2020, acestea vor fi bazate pe iPhone 8 si vor folosi un ecran ACL in locul unui ecran OLED, care va ramane exclusiv pe telefoanele din gama premium. Senzorul Touch ID va continua sa fie oferit – drept urmare, fara Face ID si fara breton pentru moment – si Apple isi va gazdui singura camera in partea dorsala cu scopul de a reduce costurile.

Datorita asemanarii izbitoare cu iPhone 8, iPhone SE de generatia a doua ar trebui sa fie dotat cu un ecran de 4,7 inchi. Cu toate acestea, daca exista si un al doilea model, exista mari sanse ca Apple sa ofere modelul nou intr-o dimensiune noua.

In cazul in care toate aceste zvonuri se vor adeveri acest lucru va constitui o schimbare semnificativa de strategie pentru Apple prin care isi lanseaza produsele noi. Lansarea acestor 5 sau 6 modele noi ar prefigura o schimbare importanta in abordarea Apple, aceasta schimbare fiind similara cu cea a principalilor sai rivali de pe piata precum Samsung, constructor care lanseaza un numar mare de modele in decursul unui singur an. Ramane de vazut ce se va concretiza din toate aceste zvonuri anul acesta.

Lasă un răspuns