Big Little Lies Meryl Streep este o soacră oribilă

In sezonul 2 al serialului Big Little Lies, Meryl Streep se alatura distributiei de cinci stele pentru un sezon ce are loc tot pe coasta paradisiaca din Monterey, California.

Femei in pragul unei crize de nervi, aceste scene le vom vedea pe tot parcursul sezonului 2 al serialului Big Little Lies. In urma cu doi ani, Big Little Lies oferea una din cele mai sic distributii din universul serialelor. Nicole Kidman in rolul unei femei abuzate de sot, mama de gemeni. Reese Whiterspoon in rolul unei femei recasatorite si vulnerabile. Si Zoe Kravitz, fiica cantaretului sau Lara dern, imaginea de marca a lui David Lynch. Toate joaca rolul unor mame de familie care locuiesc in Monterey, California si se intalnesc adesea cand isi duc copiii la scoala. Insa o crima oribila are loc. Primul sezon ne scufunda in secretele familiale din spatele unor fatade frumoase.

Un portret hiper-realist al femeilor din ziua de azi. Si, de-a lungul episoadelor descoperim dramele ascunse ale femeilor din ziua de azi – singuratate, presiunea morala exercitata asupra parintilor, dificultati in a impaca viata profesionala si viata de familie, violenta conjugala. Acest prim sezon din Big Little Lies este realizat cu virtuozitate de catre canadianul Jean-Marc Vallee caruia ii place sa scalde ansamblul in zgomotul valurilor din ocean.

Custodia copiilor in centrul sezonului 2 al serialului Big Little Lies. Numerosi sunt cei care au asteptat cu nerabdare sezonul 2 al serialului Big Little Lies tinand cont de faptul ca are toate sansele sa fie si ultimul deoarece producatorii au declarat ca este aproape imposibil un alt sezon datorita programului incarcat al actritelor principale. In acest sezon problemele se inmultesc- faliment, amenintari cu pierderea custodiei copiilor. Insa acestui club format din cinci mamici li se alatura o a sasea, Meryl Streep. In rolul soacrei lui Nicole Kidman, Meryl Streep este incredibila. Este comparata cu Miss Marple a lui Agatha Christie, o doamna in varsta cu ochelari, acra din cauza numeroaselor probleme prin care a trecut de-a lungul vietii, chiar daca cu copiii este incredibil de dulce si de draguta. Merita sa urmaresti al doila sezon al serialului doar pentru Meryl Streep.

Lasă un răspuns