Ce pantofi se poartă la fusta tub în 2021

Atunci când vorbim despre primăvară sau vară, cele mai frumoase piese vestimentare ale acestor anoptimouri sunt cu siguranță fustele care te ajută să îți arați picioarele cu feminitate, eleganță sau senzualitate.

Fusta tub este una din cele mai trendy fuste ale acestui sezon, pe lângă fustele midi, plisate, din denim sau fusta tip pantalon. Uni, în culori vii sau pastelate, cu imprimeuri, scurtă sau lungă, fusta tub este cea care se potrivește oricărei morfologii, oricărui stil sau gust.

Dar dacă vrei să fii cea mai cool cea mai frumoasă sau cea mai stilată în fusta tub, trebuie să știi ce pantofi se poartă la această piesă vestimentară trendy.

Cu bascheți. Fusta și bascheții fac o casă foarte bună împreună. Dacă ești dependentă de snakerși și nu te poți despărți de perechele tale preferate de Stan Smith, Vans sau Converse, nicio problemă. Atâta timp cât bascheții nu sunt prea masivi și nu au platformă e foarte bine. Cu o fustă tub din piele, bascheții în alb și negru arată cel mai bine.

Cu tocuri. Cele care vor să îți pună în valoare picioarele, pot purta fusta tub la cele mai frumoase modele de pantofi cu toc. A venit deci momentul să scoți la înaintare cele mai frumoase modele de pantofi tip escarpen, de sandale cu toc pantofi tip salome sau peep toe. Fusta tub cu o lungime midi arată cel mai bine alături de aceși pantofi.

Cu botine. Cu siguranță că primăvara nu te gândești să porți botine. Dar sunt cea mai bună idee atunci când plouă sau este mai răcoare. Poți purta fusta tub la botinele tale preferate și la o pereche de ciorapi lejeri. Poți miza pe un model mai funky ca să uiți de timpul urât de afară: imprimeuri, paiete, auriu, detalii originale…

Balerinii. Balerini colorați arată cel mai bine alături de fusta tub. Cu vârf ascuțit, cu șireturi, uni, înflorați, cu fundițe, cu ținte sau franjuri… ai de unde alege.

Lasă un răspuns