Cele mai bune filme consacrate unor super-eroine

Captain Marvel, lansat pe data de 6 martie face deja furori. Pe langa faptul ca este o super productie, scoate in evidenta o femeie. Si ce femeie! Pilot in cadrul Fortelor Aeriene, Carol Danvers, intepretata de Brie Larson, va deveni una din cele mai puternice super-eroine din univers. In cele ce urmeaza va vorbim de cateva din cele cunoscute super-eroine.

Catwoman. In 2004, Pitof ne oferea filmul sau cu o super-eroina, Catwoman. Catwoman a fost interpretata de Halle Berry si filmul s-a bucrat de un succes imens la acea vreme. O femeie puternica si independenta, fara complexe, care cade mereu in picioare.

Elektra. Rob Bowman dezvaluia in 2005 filmul sau de actiune, Elektra. Cum am putea sa o uitam pe Jennifer Garner, intr-un costum rosu mulat, inarmata pana in dinti? Dinamica si puternica, Elektra a devenit rapid populara. Elektra, ucigasa legendara, are drept misiune lichidarea noilor sai vecini, Mark Miller si pe fiica acestuia, Abby. Insa, brusc, Elektra se razgandeste si decide sa le crute viata celor doi…

Wonder Woman. Anul 2017 marcheaza lansarea unui alt film remarcabil, Wonder Woman, semnat de Patty Jenkins. Israeliana Gal Gadot este sublima in acest film, blanda si puternica totodata, emotiva si indestructibila. Ramane una din cele mai celebre super-eroine.

Omul Furnica si Viespea (Ant Man and the Wasp). Peyton Reed ne oferea anul trecut filmul sau de actiune SF, Ant Man and the Wasp. Aparuta pentru prima data in anul 1963, Viespea din universul Marvel este mai puternica decat Furnica, mai ingenioasa si, mai ales, mai autoritara. In cel mai recent film Marvel, Scott se vede nevoit sa isi puna din nou costumul si sa invete sa lupte alaturi de Viespe pentru a face lumina cu privire la un secret vechi, de cateva zeci de ani, care abia acum a reiesit la suprafata…

Lasă un răspuns