Cele mai bune serial Netflix pentru luna mai

Pe fanii Netflix ii asteapta cea mai frumosa luna mai, plina de suprize, mai ales cu aparitia celei de-a doua parti a sezonului 5 de la Lucifer, dar si cu noi episoade din Ragnarok sau Love, Death and Robots. Iata deci care sunt cele mai bune serial pentru luna mai.

Colony, sezonul 3. Sezonul 3 al serialului Colony este disponibil incepand cu 2 mai. Fanii vor putea descoperi noi episoade din serialul cu Josh Holloway (Lost) si Sarah Wayne Callies (Prison Break).

Selena: The Series, sezonul 2. La doar cinci luni de la difuzarea sezonului 1, noi episoade sosesc pe platforma. Sezonul 2 al tragicei povesti a cantaretei Americane va fi disponibil din 4 mai.

Jupiter’s Legacy, sezonul 1. Sa fii un super-erou nu este mereu o misiune facila. Mai ales cand trebuie sa o luam pe urmele parintilor, care sunt o adevarata legenda datorita unor misiuni incredibile. Jupiter’s Legacy ne prezinta acest lucru cu un prim sezon din 7 mai.

Love, Death and Robots, sezonul 2. Antologia animata Netflix revine spre marea bucurie a fanilor. Noi povesti vor fi spuse cunoi stiluri de animatie propuse foarte diferite. Si va trebui sa te astepti la povesti la fel de pasionante ca si in primul sezon.

Who Killed Sara, sezonul 2. Asteptarea nu este foarte lunga pentru fanii acestui serial. Sezonul 2 este asteptat deja din data de 19 mai. Si tensiunea va fi din ce in ce mai mare. Si misterul incepe sa se dezvaluie putin cate putin.

Ragnarok. Sezonul cu numarul 2 al serialului fantastic norvegian este propus din data de 27 mai si va relua Aventura exact de unde a lasat-o. Magne l-a infruntat pe Vida, liderul familiei Jutul. Suntem curiosi ce urmeaza…
Lucifer, sezonul 5 B. din 28 mai vom sti in sfarsit cum sosirea lui Dumnezeu va schimba lucrurile pentru Lucifer si celelalte personaje, fratii sai in special.

Lasă un răspuns