Cele mai frumoase plaje din Vietnam

Vietnam adăpostește numeroase plaje extrem de apreciate atât de turiști cât și de localnici. Iată câteva din cele mai frumoase plaje din Vietnam.

Plaja An Bang
Situată în apropiere de centrul orașului Hoi An, această plajă de nisip alb poate fi accesată cu usurință cu bicicleta. Mai puțin frecventată, plaja An Bang este superbă. Turiștii au posibilitatea de a profita de apa curată și calmă care le permite atât celor mici cât și celor mari să se bălăcească în siguranță. Câțiva vânzători ambulanți rătăcesc printre turiști în încercarea de a-și vinde produsele tipice. Majoritatea restaurantelor ce mărginesc plaja sunt cu specific francez.

Long Beach, o plajă situată pe insula Phu Quoc
Situată pe coasta de vest a „insulei perlelor”, care oferă un litoral cu nisip alb scăldat de apele limpezi ale golfului Thailandei, Long Beach este principala plajă a insulei. Long Beach este situată în apropiere de Duong Dong, cel mai mare oraș de pe insulă. Nu trebuie să ratezi piața de noapte unde vei găsi produse proaspete.

Plaja Doc Let
O plajă superbă, mărginită de arbori, apreciată pentru apele sale calde și cristaline, nu foarte adânci. Nu trebuie să o ratezi dacă ești în căutare de liniște și calm în vacanță. În realitate, numeroși sunt turiștii care trec pe lângă ea fără să o remarce. Paradise Resort este un loc superb situat la doar 20m distanță de plaja Doc Let.

China Beach
Este una din cele mai cunoscute plaje din țară datorită numeroaselor locuri pentru practicarea surfului. Plaja China Beach apare și în filmul Apocalypse Now. Pitorească și situată la doi pași de plaja Hoi An, China Beach le permite turiștilor să se relaxeze după o zi întreagă de vizite. Restaurante de calitate, stațiuni balneare de lux, iată doar câteva din lucrurile oferite de plaja China Beach.

Lasă un răspuns