De ce este Lesotho destinația vedetă a anului

Ce zici de propunerea noastră: dacă pentru următoarea vacanță ai alege o destinație situată la capătul lumii? Sună tentant? Lesotho este una din aceste destinații, o destinație ce are toate șansele să devina o destinație în tendințe în anul ce vine. Această bijuterie a Africii australe îi va face să viseze pe toți pasionații de natură și de peisaje sublime. Perioada ideală de călătorie? Primăvara (septembrie-noiembrie) sau toamna (martie-mai) este ideală pentru a descoperi Lesotho sau Regatul Cerului cum mai este cunoscută.

Lesotho pe cal. Deplasează-te asemenea membrilor tribului Basotho pentru a descoperi marile preerii ale țării și vizitează Thaba Bosiu, o fortăreață istorică care a protejat locuitorii țării în timpul unui război de exterminare în secolul XIX.

Lesotho, Vestul Îndepărtat african. Savurează lumina dulce care se reflectă asupra peisajelor, lăsându-ți impresia că te afli în Vestul Îndepărtat.

Lesotho pentru pasionații de modă. Lesotho este un mare producător de lână de angora. Aici, toată lumea poartă o cuvertură groasă din lână pentru a se proteja de frig pe timp de iarnă. Ai grijă să te întorci și tu cu o astfel de piesă vestimentară.

Lesotho, locul ideal pentru pasionații de schi. Cine a spus că în Africa nu se poate schia? De mai bine de 10 ani, astfel de stațiune de schi situată în partea de nord a țării la o altitudine de 3200 de metri a văzut lumina zilei iar pasionații de sporturi de iarnă pot practica aici snowboard sau să schieze. Numele său? Afri-ski.

Lesotho noaptea. Rezervă o mașină dotată cu cort pentru a observa stelele odată cu lăsarea serii. Lesotho este unul din cele mai potrivite locuri din Africa pentru a studia cerul.

Unde te poți caza? Deoarece în Lesotho infrastructura hotelieră încă nu este dezvoltată, închiriază o căsuță tradițională, cunoscută sub numele de rondavels.

Lasă un răspuns