Destinații fierbinți pentru un Crăciun însorit

Vacanța de iarnă se apropie cu pași repezi. Majoritatea din noi se gândesc să își petreacă vacanța de iarnă într-o stațiune de schi, visăm deja cu ochii deschiși la zăpadă, cabană și peisaje idilice de iarnă. Însă există persoane sătule de frig care își doresc să își petreacă vacanța de iarnă la mare și la plajă. Anul acesta lasă-te și tu tentat de o vacanță cu adevărat diferită.

Mallorca. Mallorca, în Baleare, își așteaptă turiștii cu brațele deschise. Apa mării riscă să fie puțin cam rece însă poți profita de câteva zile însorite și de temperaturi plăcute. La Mallorca activitățile relaxante nu lipsesc, între drumeții și vizitarea principalelor orașe, nu vei apuca să te plictisești. Spania este cunoscută pentru tradițiile sale catolice, Crăciunul păstrându-și întreaga conotație religioasă.

Cuba este o țară aflată în plină tranziție și, chiar dacă embargoul american nu a fost încă ridicat, zilele mai bune sunt aproape. Destinația ideală în care te poți relaxa de Crăciun, o destinație în care moștenirea culturală și tradițiile au rămas intacte. Descoperă de Crăciun arhitectura colorată a orașului Havana și bea un vin cald, mănâncă un curcan…

Mexic. În Mexic, Cancun este reprezintă o destinație paradisiacă, ideală pentru petrecerea unui Crăciun însorit. Dacă îți dorești o destinație autentică, îndreaptă-te spre Tulum, un sat de pescari reputat pentru plajele sale superbe și cetatea antică a mayașilor. În apropiere, biosfera Sian Ka’an va fi cu siguranță pe placul iubitorilor de natură.

Republica Dominicană. Ce zici, ți-ai dori să petreci Crăciunul în paradis? Republica Dominicană este ideală pentru un Crăciun însorit și relaxant. Cu o temperatură medie de 27 de grade, vei putea profita de căldură și să descoperi cele mai frumoase locuri din zonă. În program, caiac, scufundări, observarea balene cu cocoașă…ce poate fi mai frumos? Relaxează-te pe nisipul fierbinte și lasă-te legănat de zgomotul valurilor.

Lasă un răspuns