Fă loc dungilor în dressingul tău în 2021

Simbol al eleganței à la française, o piesă vestimentară clasică și indemodabilă făcută celebră de către Inès de la Fressange sau Jean Paul Gaultier, un must have pentru orice vârstă… despre ce vorbim? Despre o piesă vestimentară în dungi, bineînțeles, mai ales despre bluza în dungi.

Bluza navy este cea mai trendy în sezonul primăvară-vară 2021. Dar nu numai. Toate piesele vestimentare cu dungi sunt cele mai trendy. Dar trebuie să știi cum să le porți. Vei adora cu siguranță să le porți mereu și mereu.

O piesă vestimentară clasică regândită și reinventată. Rochia tip cămașă arată cel mai bine în dungi. Dar nu numai în clasicele dungi albe si negre. Dungile devin roșii, verzi, chiar galbene. Cu un cordon în talie vei arăta cel mai bine. Vei avea cea mai frumoasă ținută retro, preppy și vei fi cea mai cool cu o cămașă cu dungi în nuanțe de albastru și alb pusă în valoare de bascheți albi.

Rochiile în dungi. Rochiile în dungi sunt cea mai bună idee pentru sezonul estival. Cu o croială tip corolă, dreaptă, asimetrică, cu guler tip Claudine, cu bretele cu fermoare…ai de unde alege pentru a-ți pune feminitatea în valoare.

Topurile cu dungi de tot felul. Topuri în dungi albe și roșii, albastre și albe, mai fine sau mai late, cu fundițe… topurile în dungi arată cel mai bine alături de pantalonii scurți și de fustele verii. Accesoriile precum cureaua sau pantofii de genul espadrilelor cu platforme sau a pantofilor tip derby le pot pune cel mai bine în valoare.

Dungile sunt cea mai bună idee și pentru seară. Dacă ești invitată seara la un eveniment mai special, pe terasă sau la un garden party poartă topurile în dungi la pantaloni imaculați sau la cele mai lungi și mai fluide fuste. Un atu șic pentru cele mai frumoase ținute.

Lasă un răspuns