Fuste – modelele must ale verii 2021

Fusta este un veritabil must have al sezonului estival 2021. Și nu e de mirare. Este cea care te ajută să îți sublimezi picioarele și să îți pui bronzul în valoare de fiecare dată. Iată care sunt modelele de procurat de urgență în acest nou sezon.

Deci ce vom purta in sezonul estival 2021? Culori, materiale, forme sau detalii?

Fusta midi este un veritabil must have de ceva sezoane încoace. Starul incontestabil al tendinței retro sau seventies este cea mai frumoasa cu un model cu nasturi in fata și cu o lungime până la genunchi.

Fusta tip creion. Este fusta care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o valoare sigură, ultra șic alături de pantofi tip escarpen cu toc sau de cele mai frumoase sandale. Te va ajuta să fii cea mai șic și cea mai feminină în orice circumstanțe.

Fusta mini este sexy, este girly și cea mai seducătoare. Este un veritabil must have mai ales dacă ești zveltă și înaltă. Un model de fustă tip pantalon în nuanțe de kaki este cel mai frumos.

Dar dacă nu vrei să porți o fustă mini, ai o altă opțiune la îndemână. Este vorba despre fusta maxi, XXL, cu un spirit foarte boem și foarte în vogă.

Spune și un Da din toată inima fuste cu franjuri și fustei plisate care sunt cele mai frumoase în acest sezon.

Vei fi rock alături de fusta din piele și de un top cu cele mai frumoase imprimeuri și mesaje sau cea mai boemă sau retro alături de o fustă din piele suede. De fusta cu detalii croșetate ce zici? Este ideală pentru cele mai frumoase escapade la plajă. Să nu uităm de denim, un veritabil must have din acest sezon.

În ceea ce privește culorile, pastelurile, nuanțele de Serenity Blue sau de Rose Quartz sunt cele mai în vogă. Să nu uităm nici de imprimeuri – flori, dungi, buline sau de motive etnice. Dar culorile clasice sunt și ele mereu de actualitate.

Lasă un răspuns