Hot trend – fusta din vinil

Îţi doreşti să străluceşti cu orice preţ în viaţa de zi cu zi şi vrei să faci asta prin intermediul celor mai frumoase ţinute? În acest caz, cu siguranţă că îţi lipseşte un element cheie din dressing. Este vorba despre fusta din vinil, cea mai hot şi mai trendy piesă vestimentară a momentului, cu care nu ai cum să dai greş.

Însă, din punct de vedere stilistic, fusta din vinil nu este chiar cea mai uşoară piesă vestimentară de purtat. Dar este piesa vestimentară ce se impune încet dar sigur pe scena modei. Iată câteva idei de ţinute pentru a o purta aşa cum trebuie.

Cum se poartă fusta din vinil la birou? Fusta din vinil la birou? Ei bine, da. De ce nu? Dacă vrei să spargi puţin latura mult prea sexy a acestei ţinute, poţi deturna atenţia de la ea cu ajutorul unei cămăşi înflorate, cu ajutorul unor perechi de pantofi tip babies şi al unei genţi tip ghiozdan.

Cum se poartă fusta din vinil seara? Atunci când vine vorba despre fusta din vinil, există un singur cuvânt de ordine- asumare. Poartă un top tip body strălucitor la cizme la fel de strălucitoare în nuanţe de roz şi la o poşetă cu paiete. Vei obţine un look delicios de retro dar mereu elegant. Culorile pudrate şi accesoriile colorate sunt cea mai bună alegere în acest caz.

Cum se poartă fusta din vinil în week-end? Fusta din vinil este piesa vestimentară ideală de purtat şi în week-end. Cea mai bună idee? Poart-o alături de un pulover tip sweat sau de un pulover mai călduros din lână sau caşmir şi de cei mai trendy tenişi Converse. Sau poţi miza pe cel mai original top cu motive şi pe o geantă cu motive la fel de originale.

Lasă un răspuns