Imprimeul floral – cum se poartă în sezonul estival?

De pe podiumuri în dressing, florile sunt cele care invadează garderoba în sezonul primăvară-vară 2021. Sunt cele care îți înveselesc piesele vestimentare preferate și care le pun în valoare pe cele mai în vogă.

Iată în acest articol un buchet de sfaturi pentru a adopta această tendință cu stil. Va fi deci imposibil să treci pe lângă această tendință care te va ajuta să fii cea mai înfloritoare.

Flori mici sau mari, aplicate sau brodate, acestea se vor găsi pe hainele tale în toate fazele, de dezvoltare de la boboci, până la înflorire. Vintage, moderne sau clasice, originale, sunt cele care te vor suprinde de fiecare dată. Liberty, discret sau flashy, imprimeul floral este cel care se poate adapta tuturor gusturilor și stilurilor pentru a te înflori cu orice ocazie.

Dar iată care sunt piesele vestimentare pe care trebuie să le adopți. În sezonul estival florile se poată atât pe piesele vestimentare mai clasice, de bază din garderobă cât și pe cele mai în vogă, deoarece știu cum să se reinventeze la infinit.

Novicele în materie de imprimeuri florale vor trebui să mizeze mai degrabă pe un top Bardot sau pe o cămașă cu mâneci scurte cu acest tip de imprimeu. Un top cu flori mici mici, colorate, în nuanțe de roșu, cu dantelă în partea de jos reprezintă cea mai bună idee. Pentru o notă ma fun, poți purta florile pe bascheți sau pe pantofii mai eleganți.

Fashionistele înrăite pot purta imprimeurile pe un sacou, o vestă sau o pereche de pantaloni. Fustele cu maci, tunicile sau kinomonourile in stil japonez le vor pune și ele cel mai bine în valoare.

Nu uita că sezonul estival este cel mai frumos sezon în care se pot purta tot felul de flori pe piesele vestimentare, mai ales cele exotice precum hibiscusul. Cele de inspirație barocă sunt cea mai bună idee pentru sezonul toamnă-iarnă.

Lasă un răspuns