Living With Yourself – cum să trăiești cu propria ta clonă

Paul Rudd, vedeta din Ant-Man, interpreteaza rolul celor doi eroi principali ai serialului Living With Yourself, noul serial Netflix de urmarit incepand cu 18 octombrie, o comedie dulce-amara despre un tanar deprimat care, se trezeste fara voia sa ca trebuie sa traiasca de acum inainte cu clona sa.

Creat si scris de catre Timothy Greenberg si realizat de Jonathan Dayton si Valeris Faris, Living With Yourself este un serial alcatuit din 8 episoade a cate 30 de minute care ne prezinta viata lui Miles, un barbat care lucreaza in domeniul publicitatii si este in pana de inspiratie si care incearca din rasputeri sa isi salveze casnicia.

Un barbat care incearca cu disperare sa redevina castigator, castigatorul care era pe vremuri, stapan pe propria sa viata si care, din disperare, va urma sfaturile unui coleg – va merge la spa pentru a se supune unui tratament de reintinerire. Insa lucrurile nu merg deloc conform planului. Dupa ce este ingropat in mijlocul unei paduri dense, Miles se trezeste si descopera cu stupoare ca o clona, o versiune mai buna a sa, i-a luat locul la munca si in casa, alaturi de sotia sa… Miles realizeaza ca a fost supus unei clonari ultrarapide si unui transfer de memorie micro-sinaptic, un tratament spa revolutionar care reconstruieste ADN-ul si apoi transforma persoana respectiva intr-o versiune mai buna. Astfel, intalnim un nou Miles care debordeaza de inspiratie creativa si care are o piele mai neteda, un par mai frumos si camasi mai colorate decat originalul Miles.

Originalul Miles dovedeste imediat resentimente fata de noul Miles, caruia ii place sa ii aminteasca in permanenta de lipsurile si defectele sale, insa, in egala masura, are nevoie de ajutorul clonei sale, mai ales la locul de munca, deoarece a cazut in dizgratia superiorilor sai datorita lipsei de insipratie. Noul Miles il va ajuta pe originalul Miles sau din contra, il va sabota? Cateodata, imbunatatitul Miles pare amenintator, chiar periculos.

In genul lui Maniac cu Emma Stone si Jonah Hill, Living With Yourself ia calea genului science-fiction pentru a trata numeroasele probleme existentiale. Este si vorba despre o problema de identitate si de acceptare a sinelui, un program ambitios interpretat perfect de catre Paul Rudd, care nu a facut niciun rid de la interpretarea din serialul Friends si nu isi arata deloc cei 50 de ani.

Lasă un răspuns