Losing Alice- ego, vise si legături malefice

Indoieli, seductie si chinurile creatiei- sunt cele care formeaza cel mai interesant si mai original, trio in cel mai pasionant trio psihologic de origine israeliana de descoperit pe Apple TV.

Doua femei se intalnesc din intamplare intr-un tren. Cea mai tanara o observa cu insistenta pe cea mai in varsta dintre ele si crede ca recunoaste in ea o realizatoare celebra.

Tanara scenarista, Sophie Marciano adora filmele precedente ale lui Alice Ginor si vrea neaparat sa discute cu ea, cu riscul de a se arata prea intruziva.

Chiar daca este flatata de acest brusc interes, Alice este jenata din cauza insistentei si atitudinii tinerei femei. Asta deoarece la momentul actual, nu mai scrie. 

Putin mai tarziu, Alice, afla din intamplare, ca sotul sau, un comedian, a primit sa citeasca primul scenariu al lui Sophie. Acest thriller erotic, Room 209 i-a impresionat foarte tare pe toti care l-au citit. Povestea este a unei tinere care isi ucide cea mai buna prietena pentru a putea sa iasa in continuare cu tatal acesteia.

Povestea unei obsesii. Cu cat o aude mai mult vorbind, cu atat Alice este mai intrigata si mai invidioasa pe creativitatea lui Sophie. Apoi incepe sa o studieze si petrece foarte mult timp scrutand retelele sale sociale. Alice afla ca Sophie ar vrea sa filmeze prima sa creatie si nu intelege de ce sotul sau nu i-a vorbit mai repede despre ea…

Setea lor de recunoastere combinata cu dorinta unei eterne tinereti formeaza un cocktail relational uimitor. 

Serialul reviziteaza mitul lui Faust. Intre admiratie, gelozie si invidie, dificil de spus cine manipuleaza in aceasta revizitare sau reintepretare a mitului lui Faust si cine influenteaza valorile morale si idealurile lui Alice. 

Parada de observatii la care sunt supuse cele doua, precum si relatia care se tese intre ele este interesanta, pasionanta si de analizat, asta e sigur. 

Lasă un răspuns