Modele de rochii must have pentru primăvara

Soarele revine încet dar sigur și gradele din termometru încep sa urce progresiv. Ocazia ideala deci de a alege cele mai frumoase rochii care te vor pune în valoare în noul sezon. În meniu- culori, imprimeuri sau lejeritate.

Rochia cu imprimeu floral- un must have. Este cea mai feminină și cea mai frumoasă rochie pentru primăvară. Alege un model de rochie tip portofel, cu imprimeuri fresh și colorate în nuanțe de mov, de portocaliu sau de roz și nu vei da greș.

Rochia galbenă. Rochia galbenă este cea mai bună idee atunci când vine vorba despre a-ți ilumina sau încălzi ținutele. Bijuteriile colorate o vor pune cel mai bine în valoare.

Rochia de un albastru intens. Albastrul este culoarea anului 2021. Dar nu numai Serenity ci și nuanța de alabstru regal sau de albastru klein. O rochie cu un model de patinatoare în această nuanță este sexy și feminină, primăvăratică și cea care îți va asigura cel mai original look.

Rochia în nuanțe de mac. Dacă vrei să îți pui în valoare sensibilitatea, romantismul dar și latura sensibilă alege o rochie în nuanțe de roșu ca de mac, cu imprimeuri florale dar și cu detalii din dantelă.

Rochia kaki pentru un minunat look army. Culoarea kaki este cea mai frumoasă culoare pentru începutul primăverii. O rochie tip cămașă cu o curea în talie este perfectă pentru a te pune în valoare.

Rochia cu spatele gol. Este cea care îți va asigura cele mai glamour ținute. Este sexy, este atipică și se poate purta atât ziua cât și seara mai ales dacă o alegi în nuanțe de negru. La sandale sau la low boots arată cel mai bine.

Rochia bicoloră pentru cel mai preppy look. Rochia bicoloră este cea mai elegantă piesă vestimentară pentru noul sezon. O rochie care se joacă cu cele mai frumoase contraste și texturi te va pune cel mai bine în valoare, în nuanțele sale de alb și de negru.

Lasă un răspuns