O cură detox după sărbători cu câteva alimente magice

In acest an, sarbatorile de sfarsit de an au fost sinonime cu excese dupa excese? Ai vrea insa sa scapi repede de « urmele lor »? A venit momentul sa incepi sa iti supraveghezi alimentatia si sa incluzi in ea alimentele care iti vor aduce toate lucrurile de care ai nevoie.

Pentru a reporni cu cele mai bune baze, cel mai bine ar fi sa incerci sa tii dupa sarbatori o cura detox. Este vorba de data aceasta insa sa incluzi in ea alimente miraculoase care te vor ajuta sa ai un metabolism ca nou.

Astfel ca, va fi de ajuns sa ai o alimentatie simpla care autorizeaza cateva excese pentru a te mentine in forma.

Fructele magice.

Lamaia, aliatul tau detox numarul 1. O veritabila „regina” atunci cand vine vorba despre detox, lamaia este cea are va favoriza eliminarea de toxine si de grasimi din organism. In plus, este bogata in potasiu si in vitamina C.

Ananasul. Ananasul este foarte popular datorita faptului ca poate stimula digestia si ca poate in acelasi timp sa elimine grasimile.

Kiwi. Fructul kiwi este un excelent anti-age, dar poate favoriza in acelasi timp si tranzitul intestinal.

Legumele perfecte pentru o cura detox.

Morcovii. Nu, morcovii nu sunt un ajutor de pret doar pentru a pastra bronzul. Sunt in acelasi timp, cea mai buna idee pentru a-ti face plinul de antioxidanti. Foarte bogati in potasiu, morcovii pot favoriza drenajul renal iar fibrele sale pot regla tranzitul.

Anghinarea pentru a slabi. Anghinarea este un veritabil aliat pentru ficat, pe care il ajuta sa se purifice. Astfel ca, poate favoriza eliminarea urinara a toxinelor si este foarte diuretic datorita nivelului sau bogat in potasiu.

Sfecla, cel mai bun aliat detox. Sfecla contine un nivel foarte bogat de antioxidanti. Dar participa in acelasi timp si la reglarea tranzitului intestinal si favorizeaza distrugerea grasimilor. Poate sa fie consumata atat cruda cat si fiarta, fiind cel mai bun prieten al ficatului.

Usturoiul. Usturoiul este cel care poate favoriza crearea faimoaselor globule albe, un lucru care permite evacuarea de toxine care se afla in organism. Trebuie deci sa ilaâ daugi cat mai des in tot felul de preparate.

Varza, broccoli si conopida. O veste buna- varza contine tot atata vitamina C ca si o portocala. Deci trebuie sa te gandesti sa consumi cat mai des. Toate varietatile de varza sunt puternici antioxidanti si ajuta ficatul sa elimine toxinele datorita compusilor sulfurosi.

Lasă un răspuns