Once Upon a Time In Hollzwood, The Irishman, filmele care ar putea deveni seriale

Frontiera dintre filme si seriale este una foarte fina. Filmele se inspira sau se hranesc din seriale sau viceversa. Deci foarte multe filme ar putea beneficia de o adaptare in seriale.

The Irishman a lui Martin Scorsese. Prezentat acum putina vreme pe platforma Netflix, filmul lui Martin Scorsese a incantat pe toata lumea. Duce spectatorii timp de 3 ore si 30 de minute in America dupa razboi unde crima organizata face ravagii. Foarte multi insa au criticat lungimea unor scene. Cineva s+a gandit insa sa prezinte un mic ghid pentru a decupa in mod inedit filmul intr-un mini serial.

Once Upon a Time… in Hollywood a lui Quenton Tarantino. In domeniul cinematografiei, zvonurile sunt foarte raspandite. Unul dintre ele-faptul ca filmul Once Upon a Time in… Hollywood ar putea deveni un serial. Zvonurile provin in special de la un jurnalist New Y rk Times, Kyle Buchanan, care a postat de mai multe ori un tweet care a raspandit acest zvon. Afirmand chiar ca Brad Pitt a confirmat ca o versiune decupata in mai multe episoade ar putea aparea, atatea scene taiate exista. Buchanan sustine ca Netflix ar putea sa se ocupe de asta. In orice caz, am vazut deja o multime de actori din film intr-un serial, deci….

Resident Evil. Intial, a fost vorba despre un joc video foarte celebru. Apoi o serie de adaptari pentru cinematografie cu Milla Jovovich in rol principal. Se pare insa, ca de curand, acest univers horror ar putea sa fie adaptat in serial Netflix, dupa cum a anuntat si Deadline la inceputul anului.

The Lost Boys a lui Joel Schumacher. Printre titlurile culte ale cinematografiei fantastice se afla si The Lost Boys. Aparut in anul 1988. filmul spune povestea unor vampiri foarte… rock and roll. Rockeri, motociclisti si bautori de sange. Dupa The Vampire Diaries, The Lost Boys ar putea deveni o noua referinta in materie de seriale cu vampiri.

How to Loose a Guy in 10 dazs. Un film cult pentru inceputul anului 2000, acesta ii pune in scena pe Kate Hudson si pe Matthew Mc Conaughey. Un veritabil film de comedie, romantic, care ar putea efectiv beneficia de o adaptare in serial. Conform Bustle, formatul imaginat ar fi facut din episoade foarte scurte care se pot savura sau degusta extrem de repede. Atat se stie insa pentru moment. Va urma…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?