Pantalonii roșii – ghid de bună purtare

Pantaloii roșii sunt simpatici. Da. De acord. Dar nu toată lume are curajul să îi poarte. Dar pentru sezonul estival pot să se transforme în cei mai buni aliați ai tăi atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ținute.

La birou, în week-end sau chiar în cele mai frumoase ținute de seară, iată câteva idei pentru a purta pantalonii roșii cu stil.

Versiune de week-end. Pentru un week-end stilat trebuie să porți pantalonii roșii la cea mai simplă ținută cu putință. Adică la o pereche de sandale fără toc în nuanțe de auriu sau argintiu, la un tricou simplu și lejer în nuanțe de alb și la cel mai colorat și mai fantezist colier care să îți sublimeze ținuta. O ținută în care vei străluci la propriu și la figurat.

Versiune pentru birou. Pantalonii roșii sunt cei care te ajută să fii cea mai frumoasă la birou. Sunt cei care vin cu un plus de culoare pentru look-ul prea banal de working girl. Pantalonii roșii vor face ca piesele vestimentare precum cămașa în dungi sau blazerul negru simplu să devină mai preppy. În picioare o pereche de sandale negre elegante sunt simple dar foarte eficiente. Vei face furori cu siguranță cu ajutorul acestei ținute.

Versiune pentru seară. Uită de rochia de cocktail sau de salopeta pentru evenimentele mai speciale. Pantalonii roșii sunt la fel de eficienți atunci când vine vorba despre cele mai glamour sau mai sofisticate ținute. Poartă-i la un body în nuanțe de roz pudrat, la o pereche de sandale aurii cu fundițe și la un lac tot roz.

Dar pantalonii roșii arată cel mai bine și la cele mai frumoase ținute street. Alături de un tricou gri cu motive și o pereche de bascheți vei fi cea mai frumoasă. Indemodabilii Converse în alb și roșu sunt cea mai bună idee.

Lasă un răspuns