Patru țări de vizitat în 2021, dacă puteți

Tendința anului 2021 în materie de călătorii stă în descoperirea țărilor și orașelor mai puțin cunoscute. Topul prezentat mai jos este un top surprinzător care va da peste cap unele clișee. Iată care sunt destinațiile turistice de vârf în 2021.

Cuba
Americanii vor dialoga cu noi în ziua în care vor avea un preşedinte negru, iar Papa va fi un sud-american. Acesta este răspunsul dat de Fidel Castro unui jurnalist în 1973. Această profeție este din ce în ce mai aproape de realizare, odată cu apropierea istorică dintre Cuba și Statele Unite. Un lucru foarte bun pentru poporul cubanez. In ceea ce privește turismul, urmează să se petreacă schimbări majore. Odată cu deschiderea pieții americane Cuba are cu 350 de milioane de potențiali turiști în plus. Anul 2021 este anul perfect pentru a descoperi farmecul autentic al acestei țări. După, tarifele vor crește cu siguranță și cele mai frumoase orașe cubaneze vor suferi schimbări dramatice.

Muntenegru
O altă destinație la modă în 2021. Muntenegru, comoară ascunsă de pe coasta adriatică, este în plină dezvoltare. Litoralul și bogatul patrimoniu arhitectural îi vor încânta pe vizitatori, din ce în ce mai numeroși în ultima vreme. Cu golfurile superbe, lacurile, munții și fiordurile sale, Muntenegru oferă o mare varietate de peisaje. O țară ce a știut să își păstreze tradițiile. Vei avea parte de o primire călduroasă cu siguranță.

Haiti
Turiștii care cunosc cât de cât Caraibe știu că Haiti, în ciuda sărăciei sale, este extrem de bogat. Bogat în peisaje, surprize și în frumuseți naturale. Vegetație tropicală, bancuri de corali, peșt multicolori, cascade, grote…cele mai frumoase panorame s-au adunat pe această insulă surprinzătoare. Haiti este destinația ideală atât pentru aventurieri, romantici cațt și pentru adepții sejururilor de lux.

Iran
Datorită recentului dezgheț politic, Iranul scapă încetul cu încetul de statutul de destinație confidențială. Țara ocupă un loc privilegiat în palmaresul locurilor care stimulează imaginarul colectiv: arhitectură, tradiție, gastronomie, peisaje…Iran este, spre deosebire de vecinii săi, o țară mai dechisă, mai occidentală.

Lasă un răspuns