Squared Love: un romcom polonez clasic și amuzant

La cateva zile de la excelentul All My Friends Are Dead, Squared Love este ultima noutate din catalogul Netflix, un film originar din Polonia. Si, cu un astfel de titlu, este evident ca acest film ne duce pe un teren romantic.

Enzo (Mateusz Banasiuk) este un fustangiu care in trecut a lucrat ca si manechin si acum se ocupa de o companie de marketing. In timp ce participa la filmarea unui spot publicitar, Enzo se va indragosti de Claudia. Ceea ce Enzo nu stie este ca, in spatele unei peruci si in spatele unui machiaj profesionist se afla nimeni alta decat Monica, invatatoarea nepoatei sale. Cei doi vor incepe in mod evident cu stangul (ca de obicei in comediile romantice) inainte ca iubirea sa infloreasca, inainte ca iubirea sa triumfe.

Ai inteles si tu, Squared Love este un romcom clasic, insa cu toate ingredientele unei comedii romantice care functioneaza. Este un film amuzant, superficial cateodata si cei doi protagonisti sunt genul de persoane pe care le indragesti inca de la prima vedere. Enzo are, la fel ca majoritatea barbatilor, o latura imatura, este un barbat sigur pe el, insa este destul de arogant ceea ce nu este un lucru pe placul Claudiei.

Cat despre Monica, aceasta afiseaza simplitatea unei invatatoare care isi adora meseria, este dedicata trup si suflet meseriei sale insa care, pentru a mai scapa de numeroasele datorii pe care le are si pentru a-si rotunji veniturile se transforma in Claudia, femeia fatala.

Acest duo functioneaza de minune si este insotit de o serie de personaje secundare care asigura latura comica a filmului. Ne gandim in special la Alicja, deja vazuta pe Netflix in 1983 sau la directorul scolii la care lucreaza Claudia. Pe scurt, pasionatii de comedii romantice clasice vor aprecia cu siguranta aceasta comedie. Este filmul ideal de vizionat de Sfantul Valentin.

Lasă un răspuns