Tendința sporty șic de adoptat în 2021

Vrei ca în acest sezon primăvară-vară 2021 să fii cea mai șic dar să ai și o alură sporty în același timp? Vrei să ai cea mai naturală și cea mai elegantă alură? Adoptă în acest caz, alura sporty șic inspirată direct din Paris.

Despre ce este vorba? Despre piese de bază, clasice din garderobă, regândite și reinventate. Este vorba despre pantaloni XL dar ajustați la nivelul șoldurilor, pulovere sau bluze ca de tenis, dar puțin mai loose sau oversize, mocasini clasici, dar în nuanțe foarte vii, colorate… Albastrul, roșul sau albul purtate cu ochelarii tip mirror sunt cele care îți vor conferi un look impecabil în orice circumstanțe.

De unde vine această tendință? De la fashionistele înrăite care poartă mereu un look practic, confortabil și sporty la cele mai șic piese vestimentare cu simplitate și impertinență.

Cui se potrivește acest stil? Celor care vor să își schimbe puțin stilul lor clasic sau simplu și să îl pună cel mai bine în valoare cu ajutorul câtorva detalii bine gândite.

Punctele forte ale stilului. O eleganță aproape înnăscută, clasică, BCBG, asociată unor piese vestimentare puțin mai retro și un cod de culori care impune o alură extrem de dinamică. Un total look ideal pentru un week-end sau o plimbare.

Cum se poartă? Poartă culorile drapelului francez alături de cele mai sportswear ținute vestimentare pentru un stil olimpic plin de prospețime. Te poți juca și cu cele mai trendy materiale sporty, de genul neoprenului pentru a obține cele mai frumoase ținute.

La o ținută sporty șic trebuie să porți cele mai frumoase acesorii clasice și indemodabile. Espadrile colorate, o geantă ca de bowling, manșete în dungi sau pantofi ușor lăcuiți.

Adoptă deci bluzele cu un guler în V sau tricourile polo în alb și roșu, cool dar elegante care se potrivesc atât cu pantalonii scurți cât și cu blugii. Poartă deci cât mai mult dungile și nuanțele de alb, roșu și albastru dar și bijuteriile metalice pentru a pune în valoare toate ținutele sporty șic.

Lasă un răspuns