Trend alert – fusta de școlăriță

Ce ar fi să încerci să te simţi puţin ca în vremea copilăriei, să faci un salt în timp pentru a te reîntoarce la şcoală şi să porţi peste tot fusta plisată cu imprimeuri tartan? Uniformele şcolăreşti şi fustele de şcolăriţă sunt cele mai în vogă piese vestimentare ale noului sezon.

Dacă vrei să te joci de-a Blaire Waldorf în jungla urbană, această piesă vestimentară cu un stil foarte preppy este un veritabil must have. Dar cum se poartă fusta de şcolăriţă cu stil? Iată câteva idei de ţinute care să te inspire pentru a fi sigură că iei notă maximă dacă vine vorba despre stil.

Eşti gata să iei notiţe?

Foarte asemănătoare cu uniforma şcolărească, fusta plisată cu un imprimeu tartan sau în carouri este cea care te va ajuta să e joci de-a fetiţa cuminte şi să adopţi în acelaşi timp stilul unei adolescente din USA. Fusta de şcolăriţă este o fustă retro, sexy, un clasic indispensabil din orice garderobă.

O ţinut de femme fatale. Pantofii sunt cei are te vot ajuta să obţii cele mai feminine ţinute. Cizmele peste genunchi te vor ajuta să obţii o ţinută mai sexy şi să „spargi” puţin latura mult prea copilărească a ţinutei. O pereche de cizme peste genunchi, fără toc, foarte confortabile reprezintă compromisul perfect. Alături de un top simplu sau cu imprimeuri originale vor arăta cel mai bine.

O ţinută de şcolăriţă cool, poartă fusta plisată în carouri la şosete lungi şi la o pereche de pantofi tip derby. Sau la cizme înalte cu şireturi. O cămaşă purtată simplu sau pe sub un pulover sweat poate completa de minune ţinuta. Dar şi accesoriile precum o capă, o geantă tip ghiozdan sau o eşarfă.

În ceea ce priveşte coafura, părul prins în coadă rămâne cea mai bună opţiune. Eşti gata să te reîntorci pe vremea copilăriei?

Lasă un răspuns